PAGINAS

domingo, 22 de mayo de 2016

Mar e Inés son les màximes representants de Dénia

La semana passada va ser molt important dins del calendari faller de la localitat de Denia ya que han nomenat i proclamat a les noves Falleres Majors per a l'eixercici de 2017.
Despuix d'haver gojat de la Jornada de Convivència, va anar la tanda de la presentació pública de les huit candidates infantils i les cinc candidates majors. Este acte va tindre lloc el passat dijous 19 de maig en el saló d'actes del Colege Llebeig de Denia. Una per una, totes les candidates, infantils i majors, varen eixir a l'escenari vestides de valenciana.
El divendres 20 de maig, els presidents de totes les comissions falleres de Denia votaren a les seues candidates preferides i acompanyats per un delegat d'assamblea, membres i president de la Junta Local Fallera, aixina com les representants de 2016, la Regidora de Festes i l'Alcalde de la ciutat.
Realisat l'escrutini l'Alcalde de Denia va comunicar públicament que les elegides com a noves Falleres Majors de la ciutat son Mar Cabrera i Ramis de la Falla Baix la Mar e Inés Alacreu i Roselló de la Falla Saladar, infantil i major respectivament. Finalisat el nomenament, totes les candidates i les elegides, varen ser rebudes en l'Ajuntament per a la seua proclamació com a tal.
¡Enhorabona a totes!
FALLERA MAJOR INFANTIL DE DENIA 2017
Mar Cabrera i Ramis
Falla Baix la Mar
FALLERA MAJOR DE DENIA 2017
Inés Alacreu i Roselló
Falla Saladar