PAGINAS

sábado, 10 de octubre de 2015

Stuyo 3D realitzarà una maqueta de la Ofrena de flors

Stuyo 3D, empresa de digitalització e impressió en 3D de Valencia proposa a tots els valencians la possibilitat de obtindré una replica en miniatura de si mateixos amb motiu de la creació de la maqueta impresa en 3D mes gran del mon. Aquesta maqueta recrearà “La ofrena de flors a la Verge dels Desamparats”, un dels moments mes especials i reconeguts de les Falles.
Serà la mes gran del mon i s’expondrà en les pròximes Falles de 2016 en Nuevo Centro.
L’obra de impressió 3D, que influirà les repliques dels participants serà exposada en el Centre Comercial Nuevo Centro durant la setmana fallera de 2016. Una vegada finalitzada l’exposició, cada participant podrà portar-se la seua figura 3D a casa.
Des de Stuyo 3D manifesten la seua intenció de que tots els valencians tingan la possibilitat de formar part d’un projecte sense precedents i que marcarà un abans i un després per a la ciutat de Valencia a nivell internacional gracies a les noves tecnologies d’impressió 3D.
Cada figura tindrà un cost de 55 euros, dels quals, 5 euros estaran destinats a la Fundació Mare de Déu dels Innocents i Desamparats (MAIDES).
Segons les declaracions dels organitzadors “per a la realització de l’obra seran necessàries 300 falleres adultes i 100 xiquetes, 200 fallers adults i 100 xiquets, 80 musics amb la instrumentació, 230 ciutadans de paisà i 10 vestidors de la Verge”.
El període d’inscripció es va obrir el passat 7 d’octubre a través de la pagina web stuyo.es i es tancarà una vegada que es complixca la quota de col·laboracions. En la seua pagina web podràs encontrar un formulari d’inscripció i tota la informació sobre el projecte.
Ademes del 15 al 18 d’octubre, l’equip de Stuyo3D estarà en un stand ubicat en la plaça exterior del Centre Comercial Nuevo Centro amb motiu de l’activitat “Una festa per a tots” de la Federació de Falles de la Secció Especial, informant a totes les persones que volen formar part de aquest innovador projecte.
Des de Stuyo3D, empresa organitzadora, animen a tots els valencians a que acodixquen a aquesta convocatòria i de ningun mode perdren esta oportunitat de passar a formar part de l’historia.