PAGINAS

domingo, 4 de octubre de 2015

Les Falles renoven la seua aliança amb la Marató de Valencia

Les Falles de Valencia viuran la segona edició del concurs ‘Running Fallero’. Aquesta activitat, promoguda per la organització de la Maratón de Valencia Trinidad Alfonso, te com objectiu vincular la festa fallera amb l’animació de les dos probes emblema de la ciutat.

Estes dos carreres, organitzades per l’Ajuntament de Valencia i la SD Correcaminos, son un al·licient perfecte per a que la festa fallera se volque amb el deport de la ciutat i siga partícip d’estos significatius esdeveniments.

Com ja va passar en 2014, les Falles tornaran a competir en els diferents concursos plantejats per a incentivar l’animació en el Medio Maratón del pròxim 18 d’octubre i la Maratón de Valencia Trinidad Alfonso del pròxim 15 de novembre, a on cada carrera tindrà el seu concurs i en els que es premiarà a les comissions participants en els següents àmbits: als runners fallers mes ràpids, a la comissió amb major numero de corredors llegats a meta i a les millors animacions en el carrer.
“Anima a tu Falla” serà el concurs col·lectiu d’animació destinat a totes les comissions
El to lúdic serà el principal reclam per al concurs ‘Anima a tu Falla’, que conta amb 3 premis distints: ambientació, originalitat i numero de components. En aquestes tres seccions hi haurà un premi de 500€ per a la falla guanyadora de cada una de les seccions. La clau d’aquest concurs, que es donarà tant en Medio Maratón com en la Maratón Valencia Trinidad Alfonso, es traslladar l’ambient festiu del mes de març al carrer, just el dia de celebració de les probes.

El colorit espectacular que ens brindaran les comissiones falleres durant la celebració d’aquestes carreres posaran un toc mes de força a les decenes d’animacions que impulsaran l’ànim dels corredors cap a la meta.

Per a participar les comissions deuran d’enviar un correu electrònic a info@valenciaciudaddelrunning.com o a traves del telèfon d’Atenció al Corredor (963 940 200) per a gestionar la inscripció abans del 4 de novembre.