PAGINAS

miércoles, 21 de octubre de 2015

Juan Vicente Bellido es proclama com a nou president de la Junta de Festes de Castelló

L'Assemblea del Patronat Municipal de Festes de Castelló, constituïda amb 122 assambleistes, li ha recolzat amb 63 vots en segona ronda.
L'Assemblea del Patronat Municipal de Festes, celebrada durant el matí del passat dissabte 17 d’octubre, ha triat com a nou president de la Junta de Festes a Juan Vicente Bellido, qui presidirà l'ens fester fins a 2019. L'assemblea, a la qual estaven cridats a votar un total de 133 acreditats, s'ha constituït finalment amb 122 assembleistes, davant l'absència d'11 d'ells.
Així, Juan Vicente Bellido s'ha proclamat com a nou president de la Junta de Festes amb un total de 63 vots en la segona ronda, on s'enfrontava a Javier Gimeno, que ha obtingut 53 vots.
Els assembleistes han hagut de votar en dues rondes diferents perquè en la primera cap dels candidats ha obtingut la majoria requerida per a proclamar-se com a nou responsable de la Junta. De fet, els vots obtinguts pels 5 candidats han sigut: 47 per a Javier Gimeno, 44 per a Juan Vicente Bellido, 21 per a Jesús López, 5 per a Francisco Jáuregui, cap per a Fernando Andreu i 5 vots en blanc. D'aquesta manera, els candidats més votats (Javier Gimeno i Juan Vicente Bellido) s'han enfrontat a la segona ronda de votacions.
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, que ha presidit l'assemblea, ha volgut felicitar al nou president i recordar que "aneu a comptar tots, tu com a president, la Junta de Festes, les ‘Festes de Carrer’, els ens vinculats, les colles, les gaiates, tots aneu a comptar amb el suport de l'Ajuntament, dels 27 regidors. Feu un treball encomiable, una labor que realitzeu des de la generositat i des de l'Ajuntament no podem més que estar agraïts del que feu".
Marco també ha manifestat que "l'assemblea ha posat avui la seua confiança en una persona i, a partir d'ara, l'Ajuntament farà tots els esforços possibles per a ajudar-li a assumir aqueixa responsabilitat. Fer més grans les festes de Castelló és una tasca de tots i totes. Com a alcaldessa, estaré sempre del costat de les vostres reivindicacions, recolzant els vostres projectes i animant a la ciutadania al fet que participe per a fer unes festes més grans, en una ciutat cada dia més gran".

A més, l'assemblea també ha votat com a vocals del Consell Rector en representació de l'Assemblea, a proposta de la presidenta del Patronat Municipal de Festes, a José Juan Sidro, Andrés Bort, Sixto Barberá i Raúl Martí amb 114 vots a favor, 8 abstencions i cap vot en contra.