PAGINAS

miércoles, 21 de octubre de 2015

Lluna Garcia ja és oficialment Fallera Major Infantil de Gandia

Com ve siguent tradició, el Museu Faller tenia l’honor de ser l’amfitrió d’aquest emotiu esdeveniment. La Fallera Major Infantil de Gandia de 2016, Lluna Garcia arribava al Museu Faller a les 12 hores davant l’atenta mirada dels fallers de la ciutat. Telmo Gadea acompanya en tot moment a la màxima representant del fallers de Gandia. Un Scalibur traslladava a Lluna i Telmo al que seria l’escenari d’un inoblidable matí. Les reines i presidents infantils de les 23 comissions, Cort d’Honor, Falleres Majors del 2015 i 2016, familiars i amics rebien a Lluna amb un gran aplaudiment.
Olaf i la xicoteta Aitana donaven inici al que seria la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia. El Museu Faller es decorava amb una semblança a la pel·lícula Frozen. Olatz i la xicoteta Aitana (representava a la germana de Lluna) buscaven per tot arreu a nostra Fallera Major Infantil, ja que era la màxima protagonista d’aquest meravellós acte faller.
Seguidament fou el moment en que els membres de la Cort d’Honor Infantil travessaven la gran passarel·la transparent que els convertiria en els millors companys de regnat de Lluna Garcia.
Començà la part protocol·lària de l’acte de la presentació. El Secretari de la Federació de Falles de Gandia, Oscar Morant, demanava la presència a l’escenari de la Fallera Major Infantil de Gandia del exercici  2015, Claudia Gasque la qual tindria l’honor de col·locar la banda a la seu successora, Lluna Garcia. La màxima representant dels xiquets fallers del 2015 acompanyada pel President de la Federació de Falles, Telmo Gadea tingué l’oportunitat d’acomiadar-se com es mereix de la Gandia fallera. I com a colofó final, fou el Secretari de la Federació de Falles, Oscar Morant, qui nombrà a Lluna Garcia, com a Fallera Major Infantil de Gandia.
Acompanyada per l’alcaldessa de la ciutat durant els 15 metres de passarel·la, Lluna Garcia saludava al públic assistent. Lluna Garcia, serena i amb un gran somriure, deixava bocabadat al públic assistent a la presentació. Lluna és una xiqueta molt responsable que transmet en cada moment el seu saber estar. I com no podia ser d’una altra manera, la Fallera Major Infantil enamorà en tan sols un segons a tots els fallers de ciutat.
Com marcava la tradició, Claudia Gasque, Fallera Major Infantil de l’any 2015, imposà la banda a Lluna Garcia com a màxima representant de les Falles de Gandia. A més de la Joia representativa al seu nomenament. La Presidenta d’Honor de les Falles de Gandia i alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, imposava l’escut d’or de la ciutat a la màxima representant de les falles de Gandia.
Començà el manteniment de la periodista gandiana, Lara Siscar. Qui a més de demostrar la seua facilitat de paraula, enlluernà a tots els fallers i sobre tot a la menuda Lluna. Fou un discurs replet de sentiments i emocions, i agraí emotivament ser nombrada la Mantenidora de la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia.
Fou el torn de les Reines de la Falla i presidents de les 23 comissions gandianes, les quals tenien l’oportunitat de saludar i donar l’enhorabona a Lluna Garcia. La nova i màxima representant també rebia les salutacions de Juntes Locals Falleres d’altres localitats i cossos de seguretat de la ciutat.
Lluna ja és Fallera Major Infantil de Gandia per a l’any 2016 i amb serenitat comença el que serà un inoblidable any faller.