PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 17 de octubre de 2015

En Molinell Alboraia estan oberts al debat faller

Dins del cicle d’activitats denominat “Fem Falla, Fem Cultura” de la Falla Molinell – Alboraia realitzarà un debat d’artistes fallers que es celebrarà el pròxim dia 20 d’octubre a les 20:00 hores en el seu casal faller situat en el Carrer Jaca, numero 17.
El debat contarà aquest dia amb artistes tan reconeguts com Manuel Algarra, Carlos Carsí, Sergio Amar i José Luis Platero, així com dels artistes de la comissió, Fede Ferrer i Rubén Arcos.
Amb tots ells es tractarà dos temes importants dins del mon faller com es l’Exposició del Ninot com aparador u “obligació” de presentar un ninot, el sistema actual de votació, la necessitat de dignificar l’exposició, la seguretat de la mateixa,... Al llarg del debat també es parlarà d’un segon tema que segueix vigent any tres any com es l’elecció dels artistes per part de les comissions baix el conegut “concurs d’esbossos”.
Tras escoltar les opinions dels artistes com principals implicats en ambos temes, s’obrirà un torn de paraules per a que el públic assistent puga formar part d’aquest debat amb les seues opinions i dubtes.