PAGINAS

miércoles, 21 de octubre de 2015

Noelia Peinado i Carla Pallardó varen ser exaltades com Falleres Majors de Torrent

Torrent es troba ja immersa en el curs faller a on este passat cap de setmana, la ciutat ha exaltat les Falleres Majors del 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó. L’Auditori de la localitat fou l'escenari escollit per a celebrar l'exaltació de Noelia el dissabte per la nit i l'exaltació de Carla el diumenge per la vesprada.
Noelia i Carla foren les protagonistes dels dos espectacles preparats per la Junta Local Fallera de Torrent per a presentar davant el món faller i la societat torrentina les qui seran les màximes representants de les Falles de Torrent durant el 2016. Les protagonistes van estar acompanyades en les exaltacions per l'alcalde Jesús Ros, el regidor d'Activitats Lúdiques i Tradicions, Alfred Costa, i nombrosos membres de la corporació municipal.
El dissabte per la nit, Noelia Peinado va arribar a l’Auditori de Torrent precedida per la Cort d'Honor, la reina de les Festes de Segorb, la Bellea del Foc d'Alacant i la Fallera Major Infantil de Torrent. Les components de la cort van desfilar cap a l'escenari perquè l'alcalde Jesús Ros els imposara la banda. Així, Verónica Viamonte, Raquel Triguero, Verónica Mora, Àfrica Sánchez, Mónica Arboleda, Yolanda Martín, Maria del Carmen Cervera i Laura Carrillo foren presentades de manera oficial davant la societat torrentina.
Després, i en acabar l'espectacle, la Fallera Major de Torrent del 2016, Noelia Peinado, va pujar a l'escenari i l'alcalde Jesús Ros fou l'encarregat d'imposar-li la banda. La periodista Laura Sena va exercir de mantenidora de Noelia i lloà en el seu discurs les qualitats que fan Noelia mereixedora de ser la fallera major de Torrent. L'alcalde Jesús Ros també va voler dedicar unes paraules a la recent representant màxima de la ciutat i a la seua cort i destacà el gran honor que suposa representar Torrent i les seues Falles. La seua intervenció va finalitzar amb el lliurament a Noelia del diploma que l’acredita com a màxima representant de les festes josefines de la ciutat durant el pròxim any.
Per a retre homenatge a la Fallera Major de Torrent del 2016 pujaren a l'escenari representants del teixit social i cultural torrentí així com representants de les 29 comissions falleres de Torrent i representants de les festes germanes de la Comunitat.
El diumenge per la vesprada fou el torn de Carla qui va acudir a l’Auditori amb el suport de les components de la seua cort d'honor, Eva García, Nerea Lloret, Lucía Casañ, Andrea Royo, Claudia Alba, Ana Jiménez, Rebeca Ródenas i Natalia Company, així com de la Fallera Major de Torrent, Noelia Peinado. També van acompanyar-li les representants infantils de les Festes de Segorb i Alacant. Les components de la Cort d’Honor Infantil van desfilar cap a l'escenari per a rebre de mans de l'alcalde la banda que lis acredita com a tal.
Després de la imposició de les bandes, l'espectacle ‘Pinta’m una història’ va fer al·lusió a través de l'art a l'elecció de Carla Pallardó com a Fallera Major Infantil de 2016 i recordà les arrels artistes i falleres de la xiqueta. Una vegada l'espectacle hagué acabat, Carla va pujar a l'escenari per a rebre la banda de mans de l'alcalde i escoltar les paraules de la seua mantenidora, Rocío Pascual, qui fou Fallera Major Infantil de València en el 2012. En el seu discurs, l'alcalde Jesús Ros, esmentà a Carla Pallardó les arrels artistes i falleres de la seua família i, especialment, del seu besavi, qui fou artista faller. L'alcalde recordà la xiqueta, visiblement emocionada, que comença un any molt important i únic en el qual el més important és gaudir de tots els moments.
Per a acabar, l'alcalde de la ciutat va lliurar a Carla el diploma que l'acredita com a Fallera Major Infantil de Torrent del 2016.
Les exaltacions de Noelia i Carla van concloure amb l'Himne de Torrent i l'Himne de la Comunitat.