PAGINAS

jueves, 22 de octubre de 2015

La maqueta més gran del mon feta en impressió 3D ja esta en procés

Després de quatre dies de festejos, el passat diumenge 18 d’octubre concluia la edició de “Una Festa per a Tots”. Estos dies han sigut aprofitats per les nou comissions que composen la Federació de Falles de secció Especial per a donar a conèixer els monuments que ompliran els carrers i places durant la setmana fallera de 2016.
Esta nova edició de “Una Festa per a Tots”, que ja s’ha convertit en una cita ineludible per a tots els amants de les Falles, tenia un valor afegit i es que en aquesta ocasió contava amb la presencia de l’empresa valenciana Stuyo 3D qui ha proposat als valencians i fallers la creació de la maqueta mes gran del mon feta amb impressió 3D a tot color amb la composició de l’Ofrena de Flors, un dels moments mes especials de les Falles. Per als que encara no sàpiguen del projecte, aquest recreara la Plaça de la Verge que anirà acompanyada per 1.000 repliques en miniatures de fallers i falleres, vestidors, musics entre altres participants en ella. Cada figura tindra un cost de 55 euros, dels quals, 5 euros aniran destinats a la Fundació Mare de Déu dels Innocents i Desamparats (MAIDES). La maqueta serà exposada en el Centre Comercial de Nuevo Centro durant les Falles de 2016 i una vegada acabada l’exposició cada participant podrà portar-se la replica de si mateix.
Centenars de persones es donaren cita en Nuevo Centro per a disfrutar dels projectes que ompliran els carrers de Valencia. Per a delit dels assistents el stand de Stuyo 3D ja contava amb la primera miniatura d’una fallera impresa en 3D que no va deixar a ningú indiferent.
Durant tot el cap de setmana han sigut centenars de persones les que s’han apropat al stand de Stuyo 3D per a formalitzar la seua inscripció i entrar a formar part del que serà un dels majors esdeveniments de l’any 2016. Per això, des de Stuyo 3D, agradeixen totes les mostres de recolzament e interès rebudes dels assistents.
Ademés recorden que encara continua la inscripció en la seua pagina web (stuyo3d.es) i es tancarà una vegada es cumplixca el cup de col·laboracions. Tota la informació sobre el projecte també esta disponible en la seua pagina web.