PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 26 de noviembre de 2016

Teresa proclamada i Marta s'acomiadada a Pere Cabanes

Les Proclamacions de les Falleres Majors de cada comissió fallera és tota una barreja de sentiments, de protocols i d’emocions. Però hi ha una essència comuna en elles: la devoció, l’admiració, el respecte i el carinyo que cada comissió dóna a este acte, bolcant-se en retre un autèntic homenatje a cada senyoreta que, durant un any, és la regina absoluta de la Falla. Així va succeir, també, al casal de l’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII, que el passat dissabte 19 de novembre va celebrar el seu acte de Proclamació de la Fallera Major 2017, Teresa Martínez Ruipérez.
L’acte va servir, també, per a poder acomiadar a la Fallera Major 2016 de la comissió. Així, Marta Company Garcia va poder dir adéu en una vesprada plena d’emocions i d’alegria, amb un vídeo que va recòrrer tot el seu any de somni fet realitat, de moments que mai oblidarà, tant a la seua Falla, com a la Federació Benicalap – Campanar i, també, amb els seus amics i amb l’esdeveniment tan important de la Preselecció de les Falleres Majors de València 2017, quan Marta va arribar ben lluny i va omplir d’autèntica il·lussó esta comissió fallera. La seua imatge forma ja part de la història d’esta falla, especialment amb la fotografia que va poder deixar al quadre de Falleres Majors de la Falla que fa 374.
I després de dir un “fins sempre” a les Falles 2016, va arribar el torn de la Proclamació 2017 de la Fallera Major d’enguany, la senyoreta Teresa Martínez Ruipérez. Família, amics i fallers van participar en un autèntic videoclip on es va poder vore, fins i tot, a Sandra Polop. I és que Teresa és una artista, protagonista de playbacks, de Gales de la Cultura i, ara, de tot un regnat que viurà amb tanta intensitat i emoció com este acte on va riure i plorar, mostrant la naturalitat que la caracteritza.
Vestida de valenciana, amb un tratge espectacular que la feia encara més bonica, va estar atenta a la seua Proclamació, il·lusionada i meravellada. El seu cosí Javier Soriano va ser l’encarregat de fer de mantenidor de la vesprada, dirigint-li unes paraules sinceres, properes i d’amistat vertadera. Teresa Martínez ja és la Fallera Major 2017 de Pere Cabanes – Joan XXIII, i va deixar la seua empremta amb una bella fotografia al quadre de representants, que penja al casal de Pere Cabanes – Joan XXIII ben orgullós. I, després de dir també unes paraules les dues Falleres Majors i el President, van rebre regals i flors... i moltes felicitacions a les que ens sumem.