PAGINAS

MASCLETAES 2024

domingo, 13 de noviembre de 2016

Modepran rep el 1% de la recaptació de la XXIII Sopar de Corts 2016

Baix el lema ‘Respira la vida’ es va celebrar este passat divendres 11 de novembre la XXIII Sopar de Corts d'Honor 2016 en favor de l'investigació de la biòpsia líquida per a la detecció precoç del càncer de pulmó on el 1% de la recaptació serà donada a Modepran i dit event és organisat per la Cort d'Honor i Fallera Major de Valéncia 2011.
El Sopar Anual Corts d'Honor aplega a la seua edició número 23, i lo que va començar sent una simple reunió ha alcançat una continuïtat absoluta. Esta celebració ha conseguit reunir a més de doscentes persones en els últims eixercicis, tant les que han pertanygut als càrrecs honorífics com a acompanyants, familiars o persones vinculades a la Junta Central Fallera.
El sopar, ademés, està acompanyada d'una rifa benèfica. En esta ocasió,  els beneficis seran destinats en favor de l'investigació de la biòpsia líquida per a la detecció precoç del càncer de pulmó. I el 1% anirà en benefici de la  protectora animal Modepran.De nou, la societat valenciana mostra el seu respal a esta protectora i a la llabor que realisen de protecció, recuperació i busca de famílies adoptants per als animals maltractats i abandonats de Valéncia i Paterna.
L'objectiu principal del proyecte, que porta a terme l'Institut d'Investigació Sanitària de l'Hospital ‘La Fe’ de Valéncia, és millorar la detecció i els tractaments actuals. Els resultats acurtaran la distància per a complir l'ansiada promesa de la medicina de precisió: ‘el fàrmac apropiat per al pacient apropiat’.
Actualment, el càncer de pulmó és la causa principal de mort relacionada en càncer en el món. El mal pronòstic es deu al diagnòstic tardà i a la carència de teràpies personalisades efectives.