PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 11 de noviembre de 2016

Carmen Esteban i Héctor Mallo únics a Pere Cabanes

Diuen que tots els anys és el mateix, i que alguns actes sempre fan el mateix protocol. Però la realitat és que cada moment i cada esdeveniment és únic en cada comissió i en cada exercici. Perquè els protagonistes canvien i també són diferents els seus sentiments, la seua devoció i el seu amor per les Falles, i per la seua comissió. La Proclamació dels representants infantils de l’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII es va celebrar el passat 5 de novembre al seu casal i va ser un acte absolutament únic.
La vesprada servia, també, per a poder acomiadar als representants infantils de les Falles 2016. I així, Álex i Alba van poder dir adéu en un acte plé d’emocions i d’alegria, amb uns videos que els van fer riure i molt, amb els seus personatges preferits de les pel·lícules d’animació. En acabar el berenar, els dos van poder mostrar el seu agraïment per un any molt especial per a estos xiquets. La seua imatge forma ja part de la història d’esta falla, especialment amb la fotografia que van poder deixar al quadre de representants infantils de la comissió 374.
I les Falles 2017 prenien més forma amb la Proclamació, ara si, dels representants infantils 2017. Héctor Mallo Ruipérez, President Infantil, va mostrar tots els sentiments que porta endins, i va fer plorar a tots, especialment amb el discurs de la seua mantenedora de l’acte, Teresa Martínez, també Fallera Major 2017 de la falla. Carmen Esteban Ferrer, Fallera Major Infantil, va lluir espectacular el seu meravellós somriure que enamora a tots. I només el va perdre quan el seu iaio, José Antonio Esteban, li va dedicar unes paraules, plenes d’admiració i de carinyo.
Els dos representants infantils van poder inmortalitzar que ja estan proclamats oficialment amb la inauguració del quadre de representants, que penja al casal de Pere Cabanes – Joan XXIII ben orgullós. I, després de dir també unes paraules, van rebre regals, flors i llepolies, que van compartir amb la resta de comissió infantil.