PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 21 de noviembre de 2016

Teatre i cine d’estrena a Micaela

El passat dissabte 19 de novembre la Falla Santa María Micaela – Martí L’Humá va entregar el Premi Tabalet de 2016 a Jorge Miguel Guarro Monllor i va presentar els seus esbossos per a 2017.
El premi enguany reconeix la llabor de Jorge com a coordinador de la candidatura de les Falles de Valéncia com a Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, i el va rebre de mans de les Falleres Majors de la comissió, Mara González Bernabé i Daniela Gómez de los Ángeles, aixina com dels Presidents Alejandro Tomás Beltrán i Concepción López Raimundo. 
El guardonat es va dirigir als presents per a mostrar la seua satisfacció per la distinció rebuda i la vullgué fer extensiva a totes les persones que, des d'un principi, colaboraren en en la elaboració de l'expedient presentat en l’UNESCO, i que esperem que en breu, duga a les Falles a ser declarades Patrimoni Inmaterial de la Humanitat.

Després de l’entrega del Premi Tabalet 2016 començava la presentació de la Falla Infantil utilisant un guió en el que els presentadors raonaven enfrontant al teatre i al cine.... I és que la falleta “Nit d'estrena” està dedicada al teatre; i en una proyecció, en la que els protagonistes eren el Grup Infantil de Teatre de TeaTresCents, junt a l’explicació del contingut per part del seu artiste Mario Pérez Sánchez vàren conéixer un, de nou, gran proyecte del que la comissió estarà orgullosa del seu gran monument infantil.
Un nova proyecció i un molt “especial” càsting per a la “Metro Goldwyn Micaela”, en el que colaboraren un bon grup de fallers i falleres "mostrant" les seues habilitats, donàren pas a la presentació de “Cinema Micaela”. L'artiste Miquel Ballester, també participant del cásting, explicà la temàtica de la falla i convidà als presents a visitar-la.... perque segur que no els deixarà indiferents.
Junts als artistes fallers també acodí ad est acte el poeta Sito Sanchis, qui realisarà l’explicació i relació de la falla per al llibret 2017 i en la que els protagonistes foren rebuts en l’escenari pels màxims representants de la comissió.
FALLA INFANTIL SANTA MARÍA MICAELA – MARTÍ L’HUMÁ 2017
LEMA: “NIT D’ESTRENA”
ARTISTA: MARIO PEREZ
FALLA SANTA MARÍA MICAELA – MARTÍ L’HUMÁ 2017
LEMA: “CINEMA MICAELA”
ARTISTA: MIQUEL BALLESTER