PAGINAS

MASCLETAES 2024

domingo, 6 de noviembre de 2016

Te conte histores de titelles?

Com conta la llegenda, enguany la Falla Districte Oeste va presentar els esbossos dels seus monuments infantil i grans en l’emblema més gran i majestuós de la ciutat de Denia: el Castell. Ambdós monuments competiran en la màxima categoria de les Falles de Dénia per endur-se els guardons a les millors falles 2017 de la ciutat.
L’acte va tindre lloc el passat dissabte 5 de novembre en La Sala del recinte històric, un lloc emblemàtic de la ciutat on feren públics les dues apostes de la comissió del barri de l’Oeste per al proper mes de març. Comptaren amb la presència dels artesans del taller Palacio i Serra, encarregats de confeccionar un any més el monument gran i amb les il·lusions noves de repetir el guardó aconseguit l’any passat. També estarà present Sergio Gómez, artesà del monument infantil que s’estrena a la plaça amb un currículum de nivell com els guardons aconseguits en les seccions especials de València i Alacant. Sergio, torna a Dénia en la màxima il·lusió.
Els màxims carrecs de la comissió, Laura Rubio i Neus Sanchez acompanyades per Javier Jiménez i Martín Ivars, varen desvelar el gran secret dels projectes que porten per lema “Histories de titelles” i “T’ho conte?”.
En finalitzar l’acte tota la comissió varen dinar un fantàstic arròs al forn fet per Norberto García a la Nau de Madrigueres o de Torres.
FALLA INFANTIL L’OESTE DE DENIA 2017
LEMA: “HISTORIES DE TITELLES”
ARTISTA: SERGIO GÓMEZ
FALLA L’OESTE DE DENIA 2017
LEMA: “T’HO CONTE?”
ARTISTA: PALACIO I SERRA