PAGINAS

MASCLETAES 2024

martes, 8 de noviembre de 2016

Maria i Pilar representaran a Amparo Iturbi

La Falla San Vicente – Amparo Iturbi ha proclamat a les seues Falleres Majors per a l’eixercici 2016 – 2017. María Barberá Luján i Pilar Luján López representaran a la comissió durant aquest any faller.
María va ser proclamada el 22 d’octubre acompanyada dels fallerts de la comissió infantil en un berenar especial. El casal, engalanat per a l’ocasió, va anar el marc on va tindre lloc l’acte. En primer lloc es va despedir a la llavors Fallera Major Infantil, Nerea Díaz Ruíz, que va dedicar unes paraules de carinyo i agraïment a la seua comissió i a la seua família. Emocionada, Nerea va posar fi al seu regnat en els aplaudiments dels seus fallers que se senten orgullosos d'haver-la tingut com a representant, tan menuda i havent demostrat que és molt gran.
María va començar l’acte de la proclamació en una sorpresa de les seues amigues que varen preparar un vídeo en els seus moments més especials. A continuació, va rebre de mans del President, Carlos Guillot, el ram i el quadro que l’acrediten com a Fallera Major Infantil i unes paraules de respal de la seua comissió. Ella es va dirigir a tots els presents agraint el seu carinyo i mostrant la seua ilusió per representar a la seua comissió en enguany tan especial per a ella.
Per la seua banda, Pilar va ser proclamada la nit del dissabte 5 de novembre despuix d'un sopar en tots els fallers. La velada va començar en un vídeo que recordava els millors moments de la seua vida i que tant va emocionar com va fer riure a la comissió recordant grans moments de Pili en la falla. Despuix de despedir a Esther Ruiz Taroncher com a màxima representant de l’eixercici anterior i escoltar unes paraules en les que donava les gràcies a la seua comissió i a la seua família per l’any vixcut, va tindre lloc la proclamació de Pili com a Fallera Major. Despuix de la llectura de l’acta en la que va ser nomenada màxima representant per a les Falles 2017, Pili va rebre, de mans del seu President, el ram i el quadro que l’acrediten com a tal i va tindre l'oportunitat de dirigir-se als seus fallers mostrant la seua emoció i agraint a comissió, família i amics el respal mostrat a cada moment i les ganes de gojar d'este regnat junt a la seua neboda María.
Entonant l'himne regional es va posar fi als dos actes de Proclamació de les Falleres Majors 2017. Des de la comissió i des d’ací volem desijar el millor dels regnats a María i Pili i fer-los aplegar el respal i carinyo de tots en este somi que estan vivint.