PAGINAS

martes, 31 de marzo de 2015

El GAV convida a totes les entitats valencianistes a conmemorar el 25 d'abril

Com tots els anys el Grup d'Accio Valencianista ha preparat una serie d'actes para commemorar (que no celebrar) el 25 d'Abril. I per segon any consecutiu vol convidar a totes les entitats culturals, partits politics valencianistes i valencianistes en general, a sumar-se ad estos actes per tal de donar-los un caracter lo mes unitari possible. En vespres d'unes eleccions municipals i autonomiques molt importants per al nostre futur, l'unio de l'autentic valencianisme al voltant de la figura dels autentics Maulets deuria ser molt mes que un desig. 
Els actes començaran el dissabte 25 d'Abril a les 12:00 hores davant del monument als Maulets del Cap i Casal (Av. Regne de Valencia) a on el vocal de cultura del GAV, Joan Benet, fara un breu parlament recordant la figura dels Maulets, el simbolisme de la Batalla d'Almansa per a l'historia del Regne de Valencia, aixina com el seu paralelisme en lo que hui mos esta passant als valencians. A continuacio totes les entitats que ho desigen podran participar en l'ofrena floral al peu del monument. 
Finalisarem la jornada en unes paelles jagants que mos menjarem en lo carrer del GAV (c/ Pintor Gisbert, 17) junt a tots els valencianistes que vullguen acompanyar-mos en un dia que ha de ser de reivindicacio i recort, mai de celebracio com segurament faran els catalanistes per la vesprada omplint en centre del Cap i Casal de banderes quatribarrades davant la permissibilitat del delegat del govern.
NOTICIA PATROCINADA PER:
EL TALLER DEL MAPACHE
(haz click en la imagen)