PAGINAS

miércoles, 1 de julio de 2020

La Falla Pere Cabanes Joan XXIII tira una maneta despuix de la quarantena

Hem passat una situació excepcional i és el moment d'ajudar a qui realment ho necessita. Per això, des de la comissió fallera de Pere Cabanes Joan XXIII han posat en marcha la campanya “Tirem una maneta”, en la que pretenen fer una recollida solidària, que ajude a els que més han sofrit i seguixen afectats, d'una manera o una atra, la pandèmia del COVID-19.
La recollida solidària anirà destinada a Casa Caritat de Valéncia que, entre atres coses, necessita menjar preparat, culers de bebé, llegums o mascaretes per a totes aquelles persones en risc d'exclusió per la situació que ha causat i que ha agravat la quarantena pel COVID-19.
El seu casal, situat en el Carrer Pintora Manuela Ballester s/n, estarà obert de 19 a 21 hores fins al dia 3 de juliol, on rebran tot lo que aplegue en esta campanya solidària. Esta és una de les accions solidàries que la comissió ha realisat, pero no la primera en els últims anys. Anteriorment ja han arreplegat joguets o s’han involucrat en iniciatives d'inclusió i ajuda als més necessitats.
Sabem que entre tots tornem a la normalitat plena, a tornar a treballar i viure el dia a dia en la dignitat que tots nos mereixem i sobretot, tornarem a celebrar nostres volgudes Falles, com a símbol de superació i alegria per haver superat este gran escull.
¡Vine i ajuda a qui més ho necessita ara!