PAGINAS

jueves, 16 de julio de 2020

Protegix allò que estimes també a les falles municipals de 2021

En un acte presidit pel regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, amb la presència de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues respectives Corts d'Honor, els artistes fallers Ceballos i Sanabria com Alejandro Santaeulalia i l’artista urbà Antonio Segura, més conegut com a Dulk, han presentat hui al Complex Deportiu 'La Petxina' els seus projectes per a les falles municipals de 2021.
Fotografia: Ajuntament de Valencia
La falla infantil serà obra dels artistes Ceballos i Sanabria, els quals han sigut seleccionats per un jurat integrat per representants del món faller, artístic i social de la nostra ciutat, han presentat el seu projecte sota el lema 'Saps qui sóc? També!'.
"Diversos espais de València, com el Palau de Ripalda, centraran les escenes de l'obra, que comptarà amb personatges com Mariano Benlliure, el pare Jofré, Blasco Ibáñez o Blanquita, un personatge molt conegut al Carme o la marquesa de Ripalda. A més, com a gran novetat, la falla prevista per a enguany es plantarà al costat de la de l'any que ve, amb la qual cosa seran dos falles infantils les que plantarem, disfrutarem i cremarem en 2021", han explicat els artistes infantils.
Fotografia: Ajuntament de Valencia
Per altra part, l'artista faller Alejandro Santaeulalia i l’artista urbà Antonio Segura (Dulk), que també varen ser seleccionats per un jurat integrat per representants del món faller, artístic i social de la nostra ciutat, han presentat el seu projecte per a la falla gran municipal de l'any que ve sota el lema 'Protegix allò que estimes'.
Tots dos han destacat que el projecte posa en relleu que "som l'única espècia que destruïm la nostra casa" i esta falla "conjumina l'interés per la natura i la preocupació per la conservació de les espècies, construint un món amb molta realitat però també amb molta màgia". "La salut del planeta està en un moment molt delicat i som nosaltres els que ens hem d'adonar que hem de fer alguna cosa i amb esta obra posem a València en el centre del missatge amb una falla que fa un recorregut per diversos ecosistemes del planeta amb moltes espècies animals", han ressaltat els artistes.
Fotografia: Ajuntament de Valencia

Falla Municipal Infantil 2021
FALLA MUNICIPAL INFANTIL 2021
LEMA: ‘SAPS QUI SOC? TAMBÉ!’
ARTISTES FALLERS: CEBALLOS I SANABRIA
Falla Municipal 2021 (1)

Falla Municipal 2021 (2)
FALLA MUNICIPAL 2021
LEMA: ‘PROTEGIX ALLÒ QUE ESTIMES’
ARTISTE FALLER: ALEJANDRO SANTAEULALIA
DISSENYADOR: ANTONIO SEGURA (DULK)