PAGINAS

MASCLETAES 2024

jueves, 30 de julio de 2020

Els Premis Llonja 2020 reconeixen la llabor dels sanitaris front a la pandèmia

Els Premis Llonja 2020 reconeixen la llabor dels sanitaris front a la pandèmia
La comissió fallera de la Plaça del Doctor Collado organisa la XVII edició d'entrega dels Premis Llonja i Salvador Debón que tindrà lloc en l'Àmbit Cultural del Corte Inglés de l'Avinguda França en una pròxima data encara per confirmar.
Premiats en 2019
Els Premis Llonja tenen per objectiu el reconeiximent d'aquelles persones o entitats que s'han significat per tindre rellevància en l'àmbit professional, social o cultural de la ciutat de Valéncia.
Per la seua banda el premi Salvador Debón pretén premiar a l'artiste revelació de l'any i homenajar a la figura de l'artiste faller més rellevant que ha tingut la comissió, en un any excepcional com a est, en el que en motiu de la pandèmia del COVID-19 no s'han pogut celebrar les falles, s'ha volgut otorgar este guardó en l'objectiu de reconéixer la trayectòria professional d'un gran artiste del panorama faller.
En esta ocasió, a través dels premis Llonja, com no podia ser d'una atra forma, s'ha volgut reconéixer especialment a aquells que han estat en primera llínea en la part més dura de la pandèmia provocada per la COVID-19. Encara que en este cas un dels premis és per als treballadors de la sanitat i d'emergències, la comissió també vol reconéixer la llabor d'atres professionals com els de el transport, la neteja, els supermercats, farmacèutics, atenció telefònica de tot tipo o forces i cossos de seguritat.
L'entrega dels premis estarà presidida per la Fallera Major de Valéncia, Consuelo Llobell. Per part de la comissió presidiran l'acte el president, David González, la Fallera Major, Isabel Cepeda, la Fallera Major Infantil, Carla Munuera i el president infantil, Diego Lara.
Despuix de reunir-se el jurat compost pel president de la falla, el vicepresident de Relacions Públiques i destacades personalitats de la festa (periodistes, artistes fallers, entre uns atres) i despuix de realisar les delliberació corresponents, han decidit otorgar els següents guardons:

PREMI LLONJA EXTRAORDINARI: DEPARTAMENTS DE SALUT DE LA FE, DOCTOR PESET, ARNAU DE VILANOVA, CLÍNIC, GENERAL I MALVA-ROSA
En agraïment al treball, paciència i professionalitat demostrada davant la pandèmia provocada per la COVID-19 per tots i cada u dels professionals sanitaris que han posat el seu gra d'arena i arriscat la seua vida per cuidar de tots els valencians que s'han vist afectats d'una manera o una atra pel virus.

PREMI LLONJA ESPECIAL: TERCER BATALLÓ D'INTERVENCIÓ EN EMERGÈNCIES
Per la seua incansable llabor i presència en enguany, i anys arrere, en aquelles situacions en les que el valor ha de ser el millor aliat.

PREMI LLONJA Al DEPORT: SOCIETAT DEPORTIVA CORRECAMINOS
En reconeiximent als 40 anys organisant la Marató en Valéncia, destacant la repercussió que esta ha aplegat a tindre, per la fundació i manteniment del club i l'escola d'atletisme en la que es formen al voltant de 150 atletes i la seua rellevància a nivell nacional i internacional com a club deportiu lligat a la ciutat de Valéncia.

PREMI LLONJA PATRIMONI: GARÍN 1820
Per la seua trayectòria de més de doscents anys com a artesans seders i repercussió en l'evolució de l'indústria textil valenciana a lo llarc dels últims sigles, convertint-se en un dels més destacats referents quan es parla de seda valenciana.

PREMI LLONJA DE SOLIDARITAT: CASA RONALD MCDONALD
En reconeiximent a la llabor solidària que porten a terme cada dia donant estage i aportant cotidianidat a la vida dels chiquets malalts que estan ingressats llunt de les seues llars. Ademés de l'ajuda que han prestat, especialment, en la situació provocada per la COVID-19.

PREMI LLONJA DE COMUNICACIÓ: VALÉNCIA PLAZA
Pel seu extenuant treball durant els últims 10 anys informant i al cap com a diari digital de la Comunitat Valenciana.

PREMI LLONJA FALLES: CARLOS GALIANA I INTERAGRUPACIÓ
Per haver segut les peces clau en l'informació, gestió i presa de decisions referent a la celebració de la nostra festa i models de paliació de l'impacte de la pandèmia en els colectius més afectats.

PREMI SALVADOR DEBÓN: VICENTE ALMELA CABALLÉ
Artiste que es jubila enguany que sempre va tindre un sagell inconfundible, en una estètica molt marcada i en influències del còmic. Ademés, ha destacat per innovar en els materials i per ser mestre de numerosos artistes tant en el seu taller com en el mòdul de formació professional.