PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 24 de julio de 2020

El Museu Faller obri les seues portes hui mateix

Hui, divendres dia 24, obriran de nou les seues portes tant el Museu Faller com el Museu de la Setmana Santa Marinera. Tots dos han sigut adaptats amb les mesures de senyalització adequades per a comunicar les condicions extraordinàries derivades per la pandèmia per la COVID-19. Segons ha explicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, “hem pres les iniciatives necessàries per poder obrir estos dos recintes culturals seguint les normes per previndre l’expansió del coronavirus”. 
El Museu Faller recupera l’activitat amb un horari de 10 a 19 hores, fixant l’últim accés a les 18:15 hores i el museu de la Setmana Santa Marinera obrirà pels matins de 10 a 14 hores i de vesprada entre les 15 i les 19 hores; tots dos, a banda, obriran els diumenges de 10 a 14 hores, sent l’últim accés al Museu Faller a les 13:15 hores. Els dilluns estaran tancats fins el pròxim 7 de setembre, quan s’estima que tornarà a obrir el Museu Faller també eixe dia. Este espai cultural, el més visitat dels tres museus que gestiona la Regidoria de Cultura Festiva, ja disposa de la climatització renovada amb les obres que es van iniciar en el primer trimestre de l'any.
La tarifa individual per a accedir al Museu Faller serà de dos euros, mentre que la reduïda serà d’un euro i diumenges i festius l’entrada serà gratuïta, a l’igual que la resta de dies en el Museu de la Setmana Santa Marinera.
De moment, atesa l’arquitectura de l’interior de l’edifici, que no permet itineraris diferents d'entrada i eixida -com exigixen les mesures sanitàries vigents-, el Museu del Corpus-Casa de les Roques continuarà tancat fins que la situació permeta la seua reobertura.