PAGINAS

viernes, 17 de abril de 2020

Jerònima Galés ja te artistes fallers per a 2021

La crisis sanitària no frena el futur de la comissió fallera de Jerónima Galés Litógraf Pascual Abad i per això la Junta Directiva es complau en anunciar els acorts en els artistes que donaran forma i vida als monuments de 2021.
Es tracta de Luis Espinosa, que un any més seguirà en la comissió i van 8, i d’Ángel Navarro, que 12 anys despuix plantarà de nou la falla infantil en la nostra demarcació. La comissió, abans de parlar d'ells, vol agrair el treball fet en els últims dos anys per Sergio Alcañiz.
Luis Espinosa és un més de la família de la comissió i aixina ho senten abdós parts com es va demostrar en la renovació de la vinculació a les poques hores de l'anunci de la prorrogació de les Falles de 2020. Els seus valors com a artiste representen els de Jerónima Galés com a comissió: compromís, esforç i ambició.
Ángel Navarro torna a la que va ser la seua casa ya que varen ser fins a cinc les falles infantils que va plantar l'artiste en la demarcació. Mai varen faltar els premis com el que varen conseguir en 2005, el 1º Premi de Secció 2º.