PAGINAS

viernes, 17 de abril de 2020

La Falla “El Palau” renova a José Francisco Gómez Fonseca per a les Falles de 2021

  • L’artista faller plantarà per tercer any consecutiu ambdues falles en la comissió “El Palau” 
  • La presidenta del col·lectiu, Begoña Gómez-Cencillo, reafirma l'aposta per la Falla com a element central de la festa i destaca el motor “cultural, social i econòmic” que això suposa
Fotografia: la comissió
La Falla Antiga Senda Senent - Alameda “El Palau” ha renovat a l'artista faller José Francisco Gómez Fonseca per a les Falles de 2021. La comissió ha anunciat aquesta renovació sent conscient de la situació actual d'incertesa, per la qual cosa, en aquest sentit, ha reafirmat la seua confiança en l'artista, al qual a més ha manat tota la seua confiança i suport.
La comissió mira amb esperança el final d'aquesta situació i aposta així per la Falla com a element central de la festa, amb més il·lusió i força si cap en 2021.
La presidenta de la comissió “El Palau”, Begoña Gómez-Cencillo, ha destacat que les Falles “són el nostre motor cultural, social i econòmic” i, per això, ha defensat “la sort de comptar amb la gran contribució de José Francisco Gómez Fonseca per a transmetre aquesta força”.
José Francisco Gómez Fonseca es convertirà per tercer any consecutiu en l'artista faller de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda “El Palau”. La comissió torna a confiar en Gómez Fonseca la realització de les dos falles, de manera que es reforça així l'aposta per l'enginy i gràcia, modalitat en la qual la Falla “El Palau” obté any rere any el reconeixement del jurat.