PAGINAS

viernes, 17 de abril de 2020

Ana Muñoz, Premi Cresol d’Or 2020 de la Falla El Toro

El fi de semana del 3 al 5 d'abril s’haurien celebrat les Falles del Toro en Mallorca, pero de la mateixa manera que va passar en Valéncia varen tindre que cancelar-les.
Aixina i tot, en Junta Directiva es va decidir otorgar en la seua tercera edició del Cresol d’Or de 2020, dos guardons, un honorífic a Ana Muñoz i un atre colectiu a l’Ajuntament de Calvià, ya que si hi ha algú que ha fet un gran esforç en unir les falles entre Mallorca i Valéncia han segut ells durant estos 27 anys que porten complits i li'l mereixen en tot l'honor possible.
El Cresol d’Or honorific de 2020 és per a Ana Muñoz Arastell, dòna fallera i mamprenedora, lluitadora per les falles i l’indumentària. Gran artiste i proveïdora dels palmitos oficials durant molts anys de les nostres màximes representants tant de Valéncia, Castelló i Alacant. Locutora de radi i televisió, porta les falles i l’art en la sanc i des de la falla estan molt orgullosos de que haja acceptat este humil premi.
Devien haver-se entregat el passat dissabte 4 d'abril de 2020 pero per l’alerta sanitària queda posposta la seua entrega fins que puguen adjudicar una nova data. Fins a llavors volen donar l'enhorabona a l’Ajuntament de Calvià per tota la seua ajuda i colaboració aixina com a Ana Muñoz pels seus anys de treball al favor de la millor festa del món.