PAGINAS

MASCLETAES 2024

domingo, 29 de marzo de 2020

Vicente Almela Caballe, punt i... qui sap que

Fotografia: la comissió
El passat 22 de febrer, en l'Hotel NH Center de Valéncia, la Falla Bolseria Tros - Alt, va celebrar la seua Gala Fallera anual, en la qual s'imponen les recompenses otorgades per Junta Central Fallera, aixina com les distincions pròpies de la falla.
En la citada gala es va rendir homenage, per la seua vinculació i trayectòria professional, a l'artiste faller Vicente Almela Caballe i de forma extraordinària se li va concedir la “Insígnia d'Or” de la comissió, insígnia que per primera volta es concedix fòra de l'àmbit faller intern.
Despuix d’unes paraules de reconeiximent i recordant a la seua volta la seua trayectòria de falles plantades i premis obtinguts, Presidents i Falleres Majors, tant grans com a infantils, dels diferents anys, varen pujar a l'escenari, per a rebre a Vicente Almela. Seguidament se li va fer entrega del quadro acreditatiu i de l'insígnia d’or, de mans del President i Fallera Major 2020.
Vicente Almela va prendre la paraula, i visiblement emocionat va agrair el reconeiximent rebut i el seu pas per la Falla de Bolseria, on va iniciar la seua trayectòria professional en la falla infantil de 1976 “Tradicións” i que culminara la mateixa este mateix any, en la falla que plantarà en la pròxima semana fallera “Aquella xiqueta del 76”.
Un total de 3 falles grans, 7 falles infantils i numerosos premis de falla, ingeni i gràcia i millor figura de secció, és el bagage artístic i professional, del seu pas per la Falla Bolseria Tros - Alt.
La comissió de Bolseria agraïx aixina a l'artiste faller Vicente Almela pel seu gran amor i dedicació a esta professió i com es va dir eixa nit, açò no és el final, si no el principi d'alguna cosa nou, o dit d'una atra forma, “un punt i…, qui sap que”.