PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 28 de marzo de 2020

Bolseria exalta als seus representants al Teatre Talia

Fotografia: la comissió
Diumenge de sol i d’exaltació de les Falleres Majors 2020 de la Falla Bolseria Tros - Alt. El lloc triat va ser el Teatre Talia on, el 15 de decembre a les 11:30 hores rebia a Emi i Carla, Falleres Majors, acompanyades dels Presidents, Carlos i Kike.
Una comèdia curta "Un favore enorme", interpretada pel Grup de Teatre Estable de Junta Central Fallera obria l'acte, per a posteriorment passar a l'acte d'Exaltació, on els mes xicotets van ballar i van recitar poemes festius dins d'una trama argumental recordant temps d'ahir i hui.
Charo Alfonso i Alexandra Pedersen van exaltar a Carla Vicente Alfonso, acompanyades per amigues de Carla del Col·legi Guadalaviar, posteriorment i arribat el torn de la Fallera Major, va a ser en aquest cas la seua parella Enrique Gandia l'encarregat d'exaltar a Emi Ruiz Navarro, qui va tindre la participació sorpresa final dels seus fills Kike i Marc.
Com sempre en l'acte van estar presents balls i cants tradicionals valencians, per a culminar amb la recepció de les comissions falleres del sector Pilar Sant Francesc.
Finalitzat l'acte culminem aquest dia gran amb un menjar en el casal i amb unes videproyeccions de la vida personal de Carla, Emi i Kike, per a acabar amb els agraïments habituals.