PAGINAS

MASCLETAES 2024

domingo, 29 de marzo de 2020

Duc de Gaeta guanya el Premi Vicente Ros Belda

La Federació de Falles en especial Ingeni i Gràcia informava que una volta visitats tots els ninots infantils presents en l’Exposició del Ninot 2020 per part del jurat calificador nomenat a l'efecte per la pròpia Federació, ha decidit otorgar el Premi Vicente Ros Belda al ninot infantil més ingeniós de l’Exposició en la seua tercera edició, al presentat per la comissió fallera de Duc de Gaeta - Pobla de Farnals, el qual es de l’artiste faller Fernando Foix.
Dit premi ha segut entregat a la comissió i artista el passat 22 de febrer en la Sala Polivalent del Museu dels Ciències Príncep Felip contant en la presència de les Fallera Major Infantil de Valéncia 2020, Carla García Pérez, i la seua Cort d'Honor.
En eixe mateix acte, Javier Mozas Hernando, Delegat d’Archiu i Biblioteca de Junta Central Fallera i membre de l’Associació d’Estudis Fallers, va realisar una breu introducció dirigida als chiquets i chiquetes, de l'importància de la figura de D. Vicente Ros Belda en les falles infantils de la nostra ciutat.