PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 28 de marzo de 2020

Naturalment el circ de la vida viu a la Falla El Palau

  • “Natura” i “El circ de la vida”, de José Francisco Gómez Fonseca, són els proyectes per a les Falles del 2020
  • La comissió portarà a terme una série d'activitats per a conscienciar a infantils i adults en el marc de la naturalea i l'emergència climàtica, temàtica de la falla infantil
Fotografia: la comissió
La Falla Antiga Senda Senent - Alameda “El Palau” va presentar el 7 de decembre els proyectes per a les Falles del 2020, “Natura” i “El circ de la vida”, de l'artiste faller José Francisco Gómez Fonseca.
La Falla El Palau torna a apostar aixina pel talent, ingeni i gràcia en els seus proyectes que lluiran el pròxim més de març en el carrer Antiga Senda Senent. Ademés, la comissió, en la seua aposta per la lluita front a l'emergència climàtica, temàtica de la falla infantil de 2020, realisarà diverses activitats per a educar als més menuts i conscienciar als adults per a que contribuïxquen en actituts de respecte al mig ambient.
La presentació dels proyectes per a les Falles del 2020 va tindre lloc el passat 7 de decembre en el casal de la comissió. L’acte va estar presidit per les Falleres Majors de la comissió, Sandy Quiles i Carolina Almela, i va contar en la presència de l'artiste faller, José Francisco Gómez Fonseca, segons ha informat la comissió en un comunicat.
La Falla Antiga Senda Senent - Alameda torna a confiar en Gómez Fonseca la realisació d'abdós monuments, de manera que es reforça aixina l'aposta de la comissió per l’ingeni i gràcia, modalitat en la que la Falla El Palau obté any rere any el reconeiximent del jurat.
La presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, va destacar la «responsabilitat i el treball sério en abdós falles en un ingeni i gràcia sotil i molt plàstic».
La falla infantil, que porta per lema "Natura", és «un crit a salvaguardar el planeta, que es veu amenaçat per numeroses intervencions de l’home». «L’ecosistema està alterat i cal defendre a esta naturalea que crida», va explicar l'artiste en la presentació dels proyectes.
Per la seua banda, "El circ de la vida” és «una crítica a la societat actual, en especial intenció al faller». La falla gran contarà en la característica pintura i originalitat de Gómez Fonseca en este proyecte circense.
La presidenta de la comissió va explicar l’intenció de «aprofitar este crit de salvaguarda del planeta per a realisar diverses activitats en la comissió». Dites activitats se centraran en l’educació dels més menuts i en la concienciació dels adults per a contribuir a actituts de respecte al mig ambient, en el context actual d’emergència climàtica en el que nos trobem.
«Tenim una gran responsabilitat en un món que està danyat i nosatres som els responsables», va manifestar la presidenta.
FALLA INFANTIL ANTIGA SENDA SENENT – ALAMEDA
LEMA: “NATURA”
ARTISTE FALLER: JOSÉ FRANCISCO GÓMEZ FONSECA
FALLA ANTIGA SENDA SENENT – ALAMEDA
LEMA: “EL CIRC DE LA VIDA”
ARTISTE FALLER: JOSÉ FRANCISCO GÓMEZ FONSECA