PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 28 de marzo de 2020

Amors impossibles a Amparo Iturbi

Fotografia: la comissió
La nit del 29 de novembre el casal de Sant Vicent - Amparo Iturbi es va transformar en el plató del nou programa d'amor “Iturbi Dates”. Allí, els comensals invitats a la gravació d’este programa especial varen poder gojar d'una velada d’humor i amor junt a dos invitats de lux.
El nou chef infantil de la comissió, Carlos Herranz, va tindre a be presentar a tots els fallers la seua nova creació per a les Falles 2020 amb “Salsa”. Un proyecte de nova eixecució i llínees modernes que farà de l’ingeni i la gràcia el seu sagell. Per la seua banda, Pepo Jarauta, l’enamorat fidel de la comissió, va continuar la seua eterna busca dels seus “Amors Impossibles”. Despuix de 17 anys en la comissió tractarà de renovar els seus vots de la millor manera possible carregat d’ilusió, risc i un treball cuidat al detall.
Gràcies al treball de prop de 30 actors i participants i baix la calor de la comissió, l'amor va tornar a nàixer per partida doble en “Iturbi Dates”. Continua un any més el compromís i passió per “Fer Falla”.
FALLA INFANTIL SANT VICENT – AMPARO ITURBI
LEMA: “SALSA”
ARTISTE FALLER: CARLOS HERRANZ
FALLA SANT VICENT – AMPARO ITURBI
LEMA: “AMORS IMPOSSIBLES”
ARTISTE FALLER: PEPO JARAUTA