PAGINAS

miércoles, 20 de enero de 2016

Nit de gala per a l'Agrupació Olivereta

Les falleres majors de les 18 falles de l'Agrupació de Olivereta assisteixen al seu sopar anual en la nit del 15 de gener, on l'Agrupació Olivereta es va vestir de llarg per al sopar de gala organitzat per esta agrupació fallera.
L'acte va tindre lloc al saló del museu de l'Artista Faller, al llarg del mateix, com ha vingut sent habitual, es van lliurar les recompenses que l'agrupació concedeix als seus membres i també els premis i els premis als millors betlems de l'agrupació per a la Falla Pintor Goya en modalitat lliure i Falla Mercat de Castella en la modalitat tradicional.
També l'esforç de les comissions participants als play-backs va tindre el seu reconeixement amb l'atorgament de 7 nominacions.
Un esment a banda, va meréixer el lliurament de la recompensa d'or a títol pòstum per a José Luís Platero Gómez, faller de la comissió Mercat de Castella i molt conegut al món faller.
Les falleres majors de les 18 comissions van lluir les seus millors gales i van aprofitar per a estretar llaços d'amistat quan ja queden poc més de 50 dies per a les festes de Sant Josep.