PAGINAS

lunes, 11 de enero de 2016

Creacions 'Mes que Falles' arriben a Burgos

El passat dissabte 9 de giner, el taller de Creacions Artístiques “Mes Que Falles” va fer l'entrega de les figures lematitzades dels personatges i mesialització general dels quatre Centres d’Interpretació “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya” en la província de Burgos.
Els quatre centres d’interpretació, fan una ruta turística que consolida la seua visita cultural i turística, en el qual els visitants a esta comarca burgalesa, se veuen obligats a visitar tots i cada uns dels museus, d'una manera amena i molt didàctica.
Les figures tematizades i la musealitzacio dels quatre museus, tot realisat per aquest taller, foren acollides en molta sorpresa pel seu tamany i en gran expectació pels turistes, que en eixe moment visitaven els distints centres d’interpretació.
Totes les reproduccions dels personages, realcen la singularitat de cada un dels Centres d’Interpretació de la “Ruta de las Cuatro Villas de Amaya”. Des de “Mes que Falles” han volgut plasmar un treball per a realçar i entendre els espais que combinen l'arquitectura, disseny, pedagogia i comunicació per a que se convertixquen en una experiència positiva per als visitants i en que sense ninguna dubte, realisaren les delícies dels turistes que se portaran una fotografia de record junt a cada un dels personages “made in Valencia”.