PAGINAS

martes, 19 de enero de 2016

La Falla Olivereta inaugura la seua XXII Setmana Cultural

La setmana cultural de la Falla Olivereta Cerdà i Rico compleix en aquesta ocasió la seua XXII edició i com és habitual combina tot tipus d'activitats al costat de temàtiques d'actualitat. El programa d'actes ha sigut organitzat amb la participació integral de diverses àrees, aconseguint un programa molt instructiu i entretingut.
L'acte inaugural, ha tingut lloc aquest dilluns a les 20:00 hores en el seu casal situat en el Carrer Olivereta, numero 7 del barri del mateix nom a la ciutat de Valencia. A aquest acte han acudit les falleres majors i la resta de representants de les falles de l'Agrupació Olivereta. En total 18 comissions que no han volgut perdre's l'esdeveniment. Hui dimarts hi haurà tallers infantils amb la temàtica “crea la teua falla” en la qual l'artista faller Carlos Torrijo, ajudarà als xiquets a fer el seu propi monument.
Així, al llarg de la setmana se succeiran els actes en els quals hi haurà fins a un trivial faller. Quant sabem de les falles? Després d'aquesta setmana cultura, possiblement, més del que sabíem.