PAGINAS

MASCLETAES 2024

lunes, 7 de diciembre de 2015

Presentats amb tota solemnitat a La Ribera de Carcaixent

El passat 21 de novembre la Falla Plaça de la Constitució de Carcaixent va realitzar la presentació dels seus màxims càrrecs al magatzem de la Ribera de la localitat. Paula Molina, Noelia Albert, Zaira Alegre, Ivan Garces, Diego Fernando Chango i Francisco Javier Navarro van ser presentats davant de la societat carcaixentina.
L'acte presentat per les falleres Laura Pascual i Marta Acosta de forma molt original, van donar pas a l'escenificació de "FESTES OLÍMPIQUES", paròdia de les passades festes majors i preparada de manera genial pel "Grup de teatre La constitució", que provocà les rialles del públic.
Després de desfilar les Corts d'honor va ser el torn per a les protagonistes de la nit, la Fallera Major 2016, Noelia Albert i Piera acompanyada  pel president de la comissió, En Francisco Navarro i Tárrega, i la Fallera Major Infantil 2016, Paula Molina i Pazmiño acompanyada pel seu president Infantil Ivan Garces i Navarro. A continuació la Fallera Major Infantil 2015, Carla Navarro i Palop  i la Fallera Major 2015, Eugenia Tribaldos i Bonillo van rendir tribut a les noves Falleres Majores exercint la imposició de bandes representatives.
Una vegada efectuada la imposició de  bandes, és va procedir al nomenament dels Padrins del 2016, Zaira Gonzalez i Gadea i Diego Fernando Chango i Pazmiño.
Després vam tindre el plaer d'escoltar les paraules que les nostres Falleres Majors ens van dedicar plenes de sentiment i emoció en especial cap als seus pares, familiars i amics.
Com a mantenidors de la Fallera Major van actuar en primer lloc la seua amiga, Helena i després els seues amigues de la falla, Laura, Marta, Aroa, Zaira i Eva, les quals van fer plorar a Noelia d'alegria, perquè no s'ho esperava. En quant als mantenidors de La Fallera Major Infantil, van exercir la fallera Anna i la seua cosina Araceli dedicant-nos unes boniques paraules.
La comissió anomenà enguany a dos falleres com a creditores del guardó de millor Fallera de l'exercici, estes van ser Anna Estrada i Amparo Soler.
L'acte va prosseguir amb l'homenatge de les 12 comissions falleres de Carcaixent, l'ajuntament de Carcaixent amb el seu representant i la Junta Local Fallera de Carcaixent amb els seues Falleres Majors, Alexandra Bou Congost i Laia Chorro Cabrera acompanyades pel president de la mateixa José Vicente Gascó.
L'himne regional va posar el punt final a una gran presentació de la Falla Plaça de la Constitució, que una vegada més, va delectar a tot el públic assistent.