PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 11 de diciembre de 2015

La solidaritat de Micaela es imparable

En les pròximes dates la Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humá realitzarà dins del seu programa anual solidari “SolidariSant 2015 – 2016”.
El pròxim dissabte 12 de desembre la comissió col·laborarà amb la “Festa de la Bandereta” de Creu Roja Espanyola instal·lant una mesa petitòria en la demarcació de la Falla Micaela que romandrà des de les 10:00 fins les 14:00 hores. Ademés aquelles persones que desitgen col·laborar en les següents activitats el podran fer en el seu casal situat en el Carrer Santa Maria Micaela numero 11, del 14 al 18 de desembre de 20:00 a 21:00 hores.
Recollida d’aliments en col·laboració amb “Caritas – San Pedro Pascual”
Es recolliran aliments no peridors i/o típics de Nadals les quals després seran cedits a la Parròquia de San Pedro Pascual per a que Carites els distribuixca entre les persones mes necessitades.
Recollida d’aliments per a desdejunis
En col·laboració amb l’Escola Matinal del Col·legi Nostra Sra. dels Desamparats de Nazaret es recollirà qualsevol aliment apte per als desdejunis dels xiquets de l’Escola Matinal, projecte que esta amparat per la Fundació per la Justícia.
Recollida de menjar per animals
Es recolliran pensos per a gossos i gats així com roba que per el seu estat no siga ja valida per a us humà i que es puga entregar a la Protectora MODERPRAN per a que servixca d’abric.