PAGINAS

MASCLETAES 2024

martes, 1 de diciembre de 2015

Atletisme a la Falla Salamanca

El passat dissabte 28 de novembre la Falla Salamanca – Comte d’Altea va presentar els seus esbossos per a les Falles de 2016 que viuran amb la intensitat del seu 75 aniversari.
El monument major la realitza l’artiste Daniel Jiménez Zafrilla amb el lema “Running en Salamanca” i entrarà en la secció 5º C. Una pista d'atletisme és el centre de la falla. L'any en el que celebren el 75 aniversari de la comissió és el moment per a recordar eixa carrera incessant que és la vida. En el centre, una alegoria als 75 anys que portem corrent en la pista del món faller i a lo llarc del recorregut podrem trobar diferents escenes, visions, passages de la nostra història fallera, aixina com de l'entorn social de cada época.
Fins ara havíem pogut visitar les falles, fins i tot en el seu interior. En 2016, anem a plantar una falla interactiva: fallers, falleres i visitants podran córrer en la pista d'atletisme que reproduïx la falla mentres deprenem els passages més destacats de la nostra història.
Mentres que el monument infantil el plantaran els Germans García Pérez amb el lema de “Naufragis” i entra en la secció 7º.
FALLA INFANTIL SALAMANCA – COMTE D’ALTEA 2016
ARTISTES: GERMANS GARCÍA PÉREZ
 
FALLA SALAMANCA – COMTE D’ALTEA 2016
ARTISTA: DANIEL JIMÉNEZ ZAFRILLA