PAGINAS

MASCLETAES 2024

sábado, 5 de diciembre de 2015

Arriba el Nadal a Valencia

Amb motiu de les festes de Nadal, la Regidoria de Cultura Festiva ha organitzat una sèrie d’activitats que tindran lloc al llarg de tota la ciutat de València
L’habitual il·luminació i arbre de Nadal que s’instal·la a la plaça de l’Ajuntament per Iluminaciones Ximénez i els carrers dels voltants que es van encendre de forma oficial el passat divendres 4 de desembre de la ma de Alicia Moreno, Fallera Major de Valencia 2016, i que per primera volta s’instal·len arbres de Nadal als centres històrics dels barris de la ciutat com a:
  • Plaça de Benimaclet
  • Plaça del Doctor Collado
  • Plaça de la Creu del Canyamelar
  • Plaça de Patraix
  • Sant Valer (al costat del Mercat de Russafa)
  • Plaça de Campanar
També s’ha instal·lat el betlem històric al Saló de Cristall del propi Ajuntament de Valencia de l’artista Pedro Ródenas que estarà exposat fins el 5 de gener de 2016. El betlem es podrà visitar de dilluns a dissabte de 8:30 a 19:30 hores i diumenges i festius de 8:30 a 13:30 hores.
Ademés el 31 de desembre, es realitzarà la Festa de Cap d’Any a l’Ajuntament de Valencia donant així la benvinguda al 2016. Quan sonen les 12 campanades es dispararà un espectacle de focs artificials i a continuació diferents dj’s locals actuaran des del balcó del consistori.
Per a finalitzar els Nadals de 2015 – 2016 la tradicional Cavalcada de Reixos del 5 de gener de 2016 arribant els per mar a les 17:00 hores a l’escala real del Port i des d’allí es desplaçaran fins la Alameda on a les 18:00 hores donarà començ la cavalcada que recorrerà per l’itinerari habitual: Justícia, General Palanca, General Tovar, Paz, Pl. de la Reina, San Vicente, Pl. de l’Ajuntament y Marqués de Sotelo.
Aprofitem la noticia per a felicitar les festes a tots els valencians i fallers.