PAGINAS

viernes, 20 de noviembre de 2015

Xufa Rock organitza una degustació d'orxata

El proper dissabte 21 de novembre tindrà lloc a Alboraya la 5º edició del Festival Xufa Rock patrocinat per la Denominació d'Origen Xufa de València.
Francesc Espinosa, president de la Denominació d'Origen ha comentat que "aquest festival compta el nostre suport des dels seus inicis, ja que iniciatives com aquesta contribueixen a promocionar l'orxata i la xufa de València i apropar-les als joves. A més, valorem i agraïm enormement l'esforç dels organitzadors i la seva obstinació a dignificar i promocionar aquests productes a través de la música i la cultura."
Música i cultura és el que no faltarà en un festival dissenyat per arribar a totes les generacions. Com ja és tradició, l'espectacle començarà amb el "Xufa Kids", amb música i activitats adreçades als més petits. L'actuació musical anirà a càrrec del conegut músic Dani Miquel, amb el qual els més petits podran cantar cançons tradicionals de la cultura popular valenciana.
A continuació els espectadors gaudiran de l'espectacle "Sis veus per al poeta", homenatge musical de sis dones al poeta Vicent Andrés Estellés, que es podrà acompanyar d'orxata de xufa de València, ja que el Consell Regulador ha previst una degustació d'orxata per a tots els assistents.
La festa continuarà a les 18:30 amb els Balls del Grup de Danses de la Societat Musical d'Alboraya. Després de l'actuació, a les 20:30 hores, començaran els concerts. El primer a pujar a l'escenari serà el rock intens i contundent de Trineu Tanoka. El seguirà un duo de luxe, Mireia Vives i Borja Penalba i a continuació pujarà a l'escenari la banda de rock Mai mai. El colofó ​​el posarà el grup valencià VadeBo amb el seu estil combatiu i enèrgic inconfusible. Per a finalitzar, a la 1:00 hores, un correfoc recorrerà els carrers del municipi.
L'organització, com ja és tradició, ha previst oferir combinats a base d'orxata de xufa de València amb cafè licor o amb cassalla, que asseguren tenen una enorme acceptació, així com cervesa de xufa.