PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 6 de noviembre de 2015

Arriba la V edició de la Fira de Col·leccionisme Faller

Un any mes, la Junta Central Fallera convoca una nova edició de la Fira de Col·leccionisme Faller, un acte que començà en l’any 2012 i que s’ha consolidat dins del calendari faller.
Les Falles generen cada vegada mes publicacions que s’editen amb motiu de les festes i que, no només la difonen sinó que a mes s’encarreguen de plasmar allò succeït i que immediatament passarà a formar part de la història fallera.
Quasi des d’eixe minut zero, els aficionats a col·leccionar eixes diferents publicacions tenen diferents oportunitats d’adquirir-les. I una d’elles es esta Fira que, amb el pas del temps, torna a oferir publicacions modernes, però també antigues que són complicades de trobar per a la seua compra per part dels col·leccionistes. És l’ocasió perfecta per a trobar un número solt d’alguna revista, un llibre interessant, un llibret de falla, una fotografia o postal antiga o qualsevol document.
D’esta manera, les editorials i llibreries d’antic tenen una magnífica oportunitat de tornar a oferir i posar en valor les publicacions que encara no han pogut donar eixida als seus excedents. També es poden comprar publicacions especials que algunes comissions falleres han confeccionat i que també haurien de formar part de la biblioteca de qualsevol amant de nostra festa.
I com no, també la Delegació de Publicacions de la Junta Central Fallera tindrà el seu espai en el que es podran comprar les publicacions pròpies d’anys anteriors a preus molt més econòmics. Però ull, que només esta oferta serà vàlida el dia de la Fira del Col·leccionisme.
Si alguna comissió fallera o particular té material i està interessat en exposar i vendre el seu material, ha d’enviar un correu electrònic a: publicaciones@fallas.com.
La V edició de la Fira de Col·leccionisme Faller es celebrarà el pròxim dissabte 28 de novembre en la seu de la Junta Central Fallera situada en la Avinguda de La Plata, 117 del cap i casal, obrint les seues portes entre les 10:00 hores i les 14:00 hores.