PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 20 de noviembre de 2015

La justícia de les emocions a la Falla Santa Maria Micaela

El passat dijous 19 de  novembre la Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humà va presentar els seus projectes en el seu casal junt a les màximes representants de la comissió, Aurora Marí i Paloma Roig, acompanyades pels presidents Xavi Garcés i Concepción López.
Vicente Manuel Martínez Aparici realitzarà el monument gran portant per lema “Justicia” i que entrarà en la secció 1ºB mentres que el monument infantil la realitzarà Mario Pérez baix el lema “Emocions” i que entrarà en la secció 3º. En l’acte també van assistir Manuel Andrés Zarapico, l’autor del llibret infantil i Sito Sanchis que serà l’autor del llibret gran.
En el mateix acte, la comissió va entregar el seu “Premi Tabalet” de 2015 a D. Enric Esteve i Mollá, President de Lo Rat Penat, contant també amb la presencia de Bettina Vöhringer, Regina dels CXXXII Jocs Florals, ja que ha sigut otorgat en la seua X Edició a la secció de llibrets de falla de Lo Rat Penat com reconeixement a la seua gran llabor d’exaltació i divulgació de la llengua valencià, formant part indiscutible de la literatura popular valenciana.
FALLA INFANTIL SANTA MARIA MICAELA – MARTÍ L’HUMÁ 2016
ARTISTA: MARIO PEREZ
FALLA SANTA MARIA MICAELA – MARTÍ L’HUMÁ 2016
ARTISTA: VICENTE MANUEL MARTÍNEZ APARICI