PAGINAS

MASCLETAES 2024

domingo, 15 de noviembre de 2015

El mon faller de Catarroja exalta a les seues Falleres Majors

El passat divendres 13 de novembre Catarroja va celebrar l’Exaltació de les seues Falleres Majors de 2016, Marta Polit i Marta Bort, en el Teatre Auditori Francisco Chirivella de dita localitat.
L’acte va ser conduït per José Arroyo i Laura Benlloch i a on actors i ballarins van oferir un espectacle titulat “La bellesa desitjada”. Finalitzat l’espectacle es va anomenar a les respectives Corts d’Honor: Carla Cubells, Fina Esteban, Maria Grancha, Raquel Perez, Sheila March, Carla Mayo, Natalia Ramón, Maria Belén Nieto i Carla Penella. Després de desfilar i exaltar a la nova Cort d’Honor va ser l’hora d’exaltar a les Falleres Majors, Marta Polit i Pascual i Marta Bort i Garcia, que van rebre de mans de l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó i Cubillos, la banda que ja les acredita com a màximes representants de la vil·la. Les noves Falleres Majors de Catarroja van rebre la visita de Alicia Moreno, Fallera Major de Valencia.
Els presentadors van donar pas a la mantenidora, Laura Selma, qui fora Fallera Major de la població en 2011 i després de unes emotives paraules cap a les recent exaltades diferents Juntes Locals Falleres que no volgueren perdre aquest acte. Finalment fou les comissions falleres de la població les que van donar-li la enhorabona a les noves Falleres Majors. El punt i final, com sempre, el va posar l’Himne Regional de Valencia.