PAGINAS

lunes, 28 de septiembre de 2015

Tens el cor encès en flama? T’esperem a #OnFallas!

Estem a menys de tres dies per a que de començ OnFallas!, la primera fira del sector faller que tindrà lloc del 1 al 4 de octubre en el Mercat de Tapinería, situat en el Carrer Tapineria, número 15 i l’entrada al esdeveniment es lliure i gratuïta, per tant no requereix invitació. El dijous 1 d’octubre a les 20 hores es farà la inauguració de OnFallas i que estarà oberta fins a les 22 hores.
La organització del esdeveniment corre a càrrec de ‘Hospitality Valencia’ una empresa dedicada al marketing i relacions publiques amb experiència en el disseny d’esdeveniments temàtics de gran èxit de públic com ‘Boda Plan’ o ‘Comunión Planet’ a on els col·laboradors d’aquest esdeveniment son Amstel, Don Falleret i La Bernarda.
On Fallas vol ser la referencia al sector faller de Valencia, a on una selecció dels excel·lents professionals presenten els seus productes, servicis i propostes per a la nova temporada de les pròximes Falles de 2016. Hi haurà una amplia representació de les falles, mostrat el seu treball i oferint als visitants la possibilitat de localitzar en un mateix espai els elements relacionat amb la festa fallera.
L’esdeveniment esta destinat al públic específic del sector, fallers i comissions, però també al públic en general, valencians i forasters, ja que es complementa amb una agenda cultural, gastronòmica i d’oci al voltant de les tradicions valencianes.

L’HORARI DE LA FIRA
Divendres, 2 d’octubre de 11 a 14 i de 16 a 20 hores.
Dissabte, 3 d’octubre de 10 a 20 hores.
Diumenge, 4 d’octubre de 10 a 18 hores.

ELS EXPOSITORS
En la primera edició de la Fira ‘OnFallas’ participaran més de 20 expositors i son els següents expositors:

Local A:
1.   Flor De Cotó - Taller Flor d'Aigua (indumentaristes)
2.   Amparo Fotografía (fotografia d’estudi i reportatges)
3.   Silu (creacions falleres en fusta)
4.   Taller de Nineta (nines falleres)
5.   En Hilos de Seda Costura (costura de valenciana, festa i novies)
6.   Santamaria Orfebres (taller de orfebreria)
Local B:
1.   Dealde (lloguer d’elements per a càtering)
2.   OhLaLa Candy Bars Valencia (taules de dolços)
3.   EleyCe (decoració amb globus per a esdeveniments)
4.   Froggies (animació infantil)
5.   Realce (alta posticería i malles tradicionals)
6.   Casal de Sento (blusons, bandes, serigrafia,...)
7.   Chocofruit Fondue (lloguer de fonts de xocolate, carros de palomites, etcètera…)
8.   Carmela by El·La (moda de carrer i complements amb tela de fallera)
Local C:
1.   Antiguitats Meencanta (antiguitats especialistes en tèxtils, puntilles i manteletes)
2.   Orfebres Peris i Roca (taller d’orfebreria)
3.   Boovier (moda de festa i carrer)
4.   Eventos Durius (carpes i espectacle)
5.   Peinaditos (peluqueria fallera i maquillatge)
6.   Moñaditas (detalls fallers)
7.   Greta (moda infantil de carrer i cerimònia)
Altres expositors:
1.   Aïnna Munt Espardenyas (calçat faller)
2.   La Guinda de tu Fiesta (lloguer d’estovalles)
3.   Altius (il·luminació d’esdeveniments)

ACTIVITATS
Els expositors realitzaran demostracions dels seus treballs artesanals com el gravat de pintes, cosits de malles i un llarg etcètera, tot això en directe.
Amstel patrocinarà la inauguració amenitzat per Esiva Tseng i els ‘esmorzarets’ fallers del dijous al diumenge en La Bernarda per a poder disfrutar tots els matins d’un espectacular esmorzar a un preu popular compost per cervesa, cacaus, olives i confitats, un entrepà especial i cremaet amb coca llanda.
El divendres es retransmetrà en directe el programa de Ramón Palomar i es celebrarà un pícnic faller a on es faran paelles.
També esta prevista una taula redona sobre les Falles retransmès per el programa ‘Veus de Festa’ de Gestiona Radio, que s’emetrà en directe amb invitats de Junta Central Fallera, artistes fallers, membres de l’Associació d’Estudis Fallers i un llarg etcètera.
El públic podrà participar a través d’un ‘Fallas & Tweets’ especial, plantejant les seus preguntes a la mesa via Twitter amb el #OnFallas. Tancaran el dia amb una globotá organitzada per Eleyce.
El dissabte per la vesprada haurà balls regionals i musica en la que ademes Judith Górriz (Peinaditos) farà un curs de pentinats de fallera i maquillatge gratuït.