PAGINAS

miércoles, 9 de septiembre de 2015

Na Jordana es vesteix de moda

#DModaAlNou es un event organitzat per l'Associació Cultural Fallera Na Jordana i una iniciativa de col·laboració amb el sector de les tradicions valencianes: indumentària, orfebreria, sabateria, gastronomia, festejos i un llarg etctera, amb l'objectiu d'exposar als visitants com, una vegada més, el funcionalisme i l'avantguarda avancen de la mà de les tradicions per a continuar fomentant una cultura que ens fa sentir una identitat pròpia, la valenciana.
 L'esdeveniment tindrà lloc del divendres 18 al diumenge 20 de setembre de 2015 en el mateix casal de la Falla Na Jordana situat en el Carrer Salvador Giner, numero 9.
A banda de l'exposició de productes tradicionals valencians, compta amb un programa d'activitats paral·leles que faran d'este cap de setmana un referent, any rere any, a l'hora de trobar-se per a celebrar el mig any faller i la volta al treball, amb un component lúdic i didàctic.
Divendres i dissabte comptaran en una exposició de il·lustracions basades en les tradicions de nostra cultura, fetes per els millors i de més prestigi il·lustradors valencians. Les mateixes estan a la venda fins al diumenge quan es subhastaran les que no hagen sigut adquirides.
PROGRAMA D'ACTIVITATS:
Divendres, 18 de septembre a les 20:30 hores, inauguració de l’esdeveniment que contará amb una gran dansá popular. La entrada es lliure i estará obert fins les 23:00 hores.
Dissabte, 19 de septembre a les 12:00 hores, "quint i tapa" amenitzat per la "Xaranga Wally" i des de les 18:00 hores, ponències, cursos i demostracions de tot allò que te a vore amb les tradicions.
Diumenge, 20 de septembre de 10:00h a 12:00 hores, subhasta de il.lustracions i degustació de productes tipics valencians.