PAGINAS

sábado, 12 de septiembre de 2015

Els noms de Noemi i Alba resonen en Benetusser

El Centre Cultural El Molí es va engalanar el passat divendres 11 de setembre per donar a conèixer a les màximes representants falleres i a les seues noves Corts d'Honor. Silvia Montaner i Ainhoa ​​Argilés van cedir el seu lloc com a Falleres Majors de Benetússer a Alba Navalón i a la jove Noemí Costoyas, ambes pertanyents a la Falla Joventut i elegides per sorteig.
Alba Navalón té 25 anys d'edat, és membre de la Junta Local Fallera des de fa tres anys i ha sigut Fallera Major i Fallera Major Infantil en la seua comissió. Alba és diplomada en turisme i treballa en una agència d'organització d'esdeveniments. Es considera una persona amigable, dadivosa i treballadora.
Moments abans va tenir lloc l'elecció de la Fallera Major Infantil de Benetússer 2016, sent l'agraciada Noemi Costoyas. Als seus catorze anys d'edat cursa tercer de l'ESO en el Col·legi Nostra Senyora del Soccorro a Benetússer. És aficionada a la música i la literatura; i també li agradaria estudiar disseny de moda. A causa de la seua edat aquesta era l'última oportunitat que tenia com a candidata a Fallera Major Infantil. Tant Alba com Noemi pertanyen a la comissió de la Falla Joventut que aquest any compleix el seu 40 aniversari.
Les dues estrenaran els seus vestits el proper dia 12 de desembre a l'exaltació com a Falleres Majors de Benetusser en el Centre Cultural El Molí. Com sempre, al costat d'elles estaran les seues Corts d'Honor.

CORT D’HONOR DE LA FALLERA MAJOR
Verónica Vicente Banyuls (Falla Barri de l’Estació)
María Teresa Bermejo Ruiz (Falla Dr.Vicente Navarro i Soler)
Nuria Perujo Serrano (Falla El Rajolar)
Cristina Osorio Alferez (Falla Literato Azorín)
Júlia Baixauli Martín (Falla Plaça de Lepanto)

CORT D’HONOR INFANTIL
Eva María Gil Guillem (Falla Barri de l’Estació)
Virginia Lleo Pelegrín (Falla Dr.Vicente Navarro i Soler)
Cassandra Cazaurang Saavedra (Falla El Rajolar)
Luz Moyá Ibáñez (Falla Literato Azorín)
Nuria Sánchez López (Falla Plaça de Lepanto)