PAGINAS

miércoles, 22 de mayo de 2019

Santaeulalia i Xavier Ureña plantaran les falles de Doctor Collado en 2020

  • Santaeulalia repetix en la secció 1ºB, mentres Ureña substituïx a Ricard Balanzá en secció 5º
  • La comissió agraïx el llegat de Balanzá després de 5 anys plantant el seu falla infantil
La comissió de la Falla Plaça del Doctor Collado té el plaure d'anunciar els artistes que van a plantar en la cèntrica plaça.
De cara a l'any 2020 en la falla gran confien per segon any en Santaeulalia Tematización SL, en l'idea de mantenir-se per tercer any en 1ºB i consolidar-se d'esta forma en esta categoria.
Para la falla infantil, aposten per Xavier Ureña, artiste de Xàtiva que destaca per falles que cuiden els detalls i que tenen guions molt didàctics per a la comissió infantil. Per tot això, consideren que serà un artiste que encaixarà en la comissió. La secció en la que participaran serà la 5º que també és lo habitual en els últims anys.
Els projectes els donarem a conèixer per mig d'una presentació d'esbossos en el més d'octubre dins de la setmana cultural.
Aixina mateix, comuniquen que Ricard Balanzá deixa la plaça en lo que estem segurs que serà un fins ara, puix la emprenta que deixa és imborrable per a la nostra comissió.
Si la comissió fallera tinguera que descriure en una paraula el seu treball seria perfeccionisme, puix la qualitat de la seua escultura, acabaments i pintura són les característiques que han marcat la seua trajectòria en la nostra plaça en independència del pressupost i de la secció en la que estiguérem.
Des d’ací li desitgem molta sort i èxit en els seus projectes.