PAGINAS

jueves, 9 de mayo de 2019

Arriba la XXI edició dels Jocs Solidaris de Collado

  • La Falla Plaça Doctor Collado recapta 54.000 euros per a centres ocupacionals de persones en diversitat funcional en les seues 20 edicions dels Jocs Solidaris.
  • El pròxim diumenge 12 de maig tindrà lloc la XXI edició dels Jocs Solidaris a partir de les 10:00 hores en la Plaça del Doctor Collado.
  • La Fallera Major de Valéncia de 2018, Rocío Gil, protagonitzarà junt a la seua Cort d'Honor una dansà que arrancarà a les 12:30 hores.
El pròxim dia 12 de maig de 2019, per 21 anys consecutius, la comissió de la Falla Plaça del Doctor Collado va a celebrar els JOCS SOLIDARIS a benefici de distints Centres Ocupacionals de persones en diversitat funcional intelectual de la província de Valéncia. En esta edició, participaran C.O. Llum Verda (Valéncia), C.O. Els Serrans (Villar de l'Arquebisbe), C.O. Tola (Cadira), Associació Bona Gent (Valéncia) i C.O. La Torre (Valéncia).
En les 20 edicions anteriors, la comissió ha recaptat un total de 54.129,88 euros, que han segut donats íntegrament a les entitats participants. Els recursos s'obtenen a través de diferents activitats que s’organitzen en la plaça del Doctor Collado, entre les que destaca una *tómbola solidària organitzada per la comissió en la que es rifen articles que donen tant els comerços del barri, com a entitats rellevants de la Comunitat.
Durant la passada edició dels Jocs Solidaris, la comissió va recaptar 2.794 euros que es donaren este dilluns de nit en un sopar en els centres ocupacionals participants, presidida pel nostre president, David González, i la nostra fallera major Marina Fagoaga.
Sobre els actes del pròxim diumenge, consistiran en el mercat solidari dels centres en els productes que elaboren els seus alumnes, la tómbola i el bar solidari, organitzats per la falla, activitats d'animació i la dansà que protagonitzarà Rocío Gil, Fallera Major de Valéncia de 2018, junt a la seua Cort d'Honor. Tot l'event tindrà lloc entre les 10:00 i les 14:00 hores.