PAGINAS

jueves, 23 de mayo de 2019

Carla López i María Angeles Valls son Falleres Majors de Bétera per a 2020

El passat diumenge 19 de maig va tindre lloc les probes en les que el jurat designat per Junta Central Fallera va preparar per a elegir a les noves representants de Bétera per al pròxim exercici faller.
La xiqueta Carla López Capella ha sigut l’afortunada per a ser la nova Fallera Major Infantil de la població, ja que fou l’unica candidata a ostentar el càrrec. Per altra part, el jurat va tindre que elegir entre Paula Ros Ferrera i María Angeles Valls Aparisi designant a María Angeles Valls Aparisi com màxima representant del poble.
Una vegada acabades les probes del jurat i havent realitzat el veredicte final, l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va tindre el plaer de realitzar la telefonada a les afortunades per a donar la noticia. Finalment, despres d’un matí plena de nervis i sabent l’elecció final, la Junta Local Fallera junt a l’alcaldessa, el regidor de festes i el president de la Junta Local es varen desplaçar a la comissió fallera de Gran Via del Sur, comissió a la que perteneixen ambdues Falleres Majors, per a donar l’enhorabona i celebrar amb les recent elegides màximes representants de la població per a 2020 la seua elecció.