PAGINAS

lunes, 20 de mayo de 2019

El premi Salvador Debón de 2019 es per a Fernando Foix

La Falla Plaça Doctor Collado per mig del premi “Salvador Debón Cortina” rendix homenatge a un dels grans artistes de la nostra festa i que va marcar una época en el sí d'esta comissió.
Fotografia de Angel Romero
En la nit del passat 15 de maig en el casal de la comissió va tindre lloc la deliberació del premi Salvador Debón per part del jurat compost per:
  • David González – President de la Falla Plaça Doctor Collado.
  • Boro Peiró – Director ‘Gente de Fallas’ Onda Cero
  • Ángel Romero – Director Cendra Digital Web
  • Quique Collado – Som Patrimoni
  • José Luis Vaello
  • Gabriel Aranaz
Fotografia de Boro Peiró
En esta ocasió, el guardonat és un jove artiste de Benicarló que està cridat a protagonitzar grans titulars en la nostra festa. Debutant en Secció Especial, en un dels anys de més qualitat que es recorda i en una demarcació tan exigent com és Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, ha conseguit fer del seu falla una visita obligada en les rutes falleres que es va vore refrendada en el 3º Premi de la categoria puix el seu treball destaca per l'originalitat, la perfecció dels seus acabaments aixina com per les composicions que realitza.
Per tot això, la comissió de la Falla Plaça Doctor Collado otorga el Premi Salvador Debón 2019 a Fernando Foix Fabregat.
Dit guardó serà entregat en pròximes dates junt als Premis Llonja que la comissió entrega cada any. Des d’ací li donem la mes sincera enhorabona!