PAGINAS

MASCLETAES 2024

viernes, 1 de junio de 2018

Renovació de Chuky per a l’aniversari de Pere Cabanes

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII comença el seu 25º Aniversari comunicant una bona notícia perquè el seu president, José Raúl Lluch, després del recolzament unànime de la comissió, ha renovat el contracte amb l’artiste faller Raúl Martínez ‘Chuky’ per a que siga, de nou, l’artiste faller per a les dos falles. És el segon any que tenim esta doble fòrmula i que té molt convençut a tota la comissió.
‘Chuky’ realment, és el tercer any que plantarà en nostra demarcació, perquè en l’any 2017 va ser l’autor de la falla gran, que va rebre el premi 9 de la secció 7ª A. Este passat any, aconseguirem gràcies al seu bon treball el Premi al Millor Ninot de la secció, gràcies a un perfecte retrat del secretari de Junta Central Fallera, Ramón Estellés.
Els esbossos de les dos falles, seran presentats a nostra comissió, a la premsa, amics i veïns en un acte especial i solemne que tindrà lloc en el seu casal el pròxim mes d’octubre. De moment, podem confirmar i avançar que en nostre 25º Aniversari han decicit per apostar per dos falles més ambicioses que en els últims anys, confiant en Raul Martínez ‘Chuky’ en l’elaboració de les dos, que tindran con una colaboració molt especial per al seu guió.