PAGINAS

viernes, 1 de junio de 2018

Laura Puig i Júlia Perles accepten el càrrec de Falleres Majors de Gandia per a 2019

Júlia Perles Moncho serà la Fallera Major Infantil
Telmo Gadea, President de la Junta Local, visitava per sorpresa de Júlia Perles Moncho per a formular-li una pregunta molt especial per a ella: “Vols ser la Fallera Major Infantil de Gandia del 2019?”. Va contestar ràpidament que sí, que volia ostentar el càrrec aquest tan important per a ella.
La nostra Fallera Major Infantil, Júlia Perles, va nàixer el 16 de juliol del 2006 i pertany a la Falla Grau. Actualment estudia 6º de primària al Col·legi M.A.S. de Calderón i entre les seues aficions, cap destacar que és una enamorada del futbol i practica aquest esport al Miramar Femení Fútbol 8.
Júlia Perles ha estat escollida Fallera Major Infantil de Gandia pel seu ampli currículum faller i també el de la seua família, tots ells participen activament de les Falles. Júlia va ser al 2007 filloleta de la Falla, al 2011 (any del 75 aniversari de la seua comissió) va ser Reina de la minifalla, al 2013 Padrina de la Falla Infantil, al 2016 Reina de la Falla Infantil i al 2017 va tindre l’honor de formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, Marta Ribera.
La seua família estima molt les falles, sa mare, Elena Moncho, ha sigut Reina del Falla Infantil i de la Falla, així com membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil i de la Fallera Major. A més Elena Mocho ha ostentat els càrrecs de vicesecretària, tretze anys secretària de la Falla Grau, dos vicepresidenta, i ha sigut la primera dona de la comissió de la Falla Grau en ser Presidenta. Així com membre de l’Assemblea durant 17 anys. Per altra part, Jesús Perles, son pare, ha ostentat els càrrecs de comptador i tresorer. A més totes les seues ties i cosines han sigut Reines de la Falla i sa tia i madrina Lola va ser la primera dona en formar part de la Junta Local Fallera.
Per altra part, Laura Puig Martí també va acceptar ser la Fallera Major
El President de la Junta Local Fallera, Telmo Gadea, visitava el passat diumenge 27 de maig la casa de la família Puig Martí per formular una pregunta molt especial per a Laura Puig: “Vols ser la Fallera Major de Gandia del 2019?”. Laura Puig contestà ràpidament que sí que volia ostentar el càrrec aquest tan important per a ella.
Laura Puig pertany actualment a la Falla de Grau però la seua vida fallera començà a la comissió Sant Nicolau Mosquit. Abans de complir un any es vestí de fallera per primera vegada, els seus pares volgueren transmetre-li la passió per les falles des de menudeta. Ha ostentat diferents càrrecs al llarg dels seus 28 anys de vida, a les falles del 1999 va ser Reina de la Festa Infantil, l’any següent va ser la Reina de la Falla Infantil i va pertanyer a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Gandia, Alba Castaño, a les Falles de 2001. L’any 2007, es canvià a la Falla Grau, a la qual pertany des d’aleshores. I en aquesta comissió va ser Reina de la Festa, l’any 2010 i dos anys després, a les Falles de 2012 va ostentar el càrrec de Reina del Foc. Va pertànyer a la Cort d’Honor de la Fallera Major de Gandia 2013, Liliana Requena, i per últim va ser Reina de la seua comissió a l’any 2017.
Laura Puig sempre ha format part activa de la falla, participant en tots els actes fallers, i enguany a més a més és la comptable de la falla. Els seus pares, Benjamin Puig Capsir i Lolin Martí Miró, són del tipus de fallers que gaudeixen de vetlades al casal. Té una germana major, Maria Dolors, la qual ha tingut diversos regnats tant de menuda com de major, i ha sigut lotera de la falla en diverses ocasions.
En l’àmbit personal, Laura Puig és Tècnic Superior en Administració i Finances i actualment treballa en VisionAudio.