PAGINAS

martes, 5 de diciembre de 2017

La màgia de MAIDES i Maria Micaela

La Falla Santa Maria Micaela – Martí L’Humà presentarà el pròxim 13 de desembre el projecte solidari que es realitzarà a les 18:30 hores en el Saló de Plens de Junta Central Fallera.
El projecte se denomina “La màgia de MAIDES” i engloba diferents actes, accions i activitats dirigides al recolzament a la Fundació Mare de Deu dels Innocents i Desamparats, endavant MAIDES). MAIDES presta una especial atenció i realitza una gran llabor en l’atenció als malalts mentals que es troben en situació de pobresa i exclusió social, aconseguint a la vegada, un gran moviment en la societat valenciana en general i en la fallera en particular.
La comissió, un any mes, ha decidit dedicar el seu esforç solidari per i per a la causa de MAIDES i com avanç, la primera acció es tracta d’una Gala de Màgia dirigida a tota la família. Un acte que es realitzara el pròxim dissabte 23 de desembre a les 18:30 hores en la Sala Jerusalem Pop & Rock en la que contaran com a mestre de cerimònies amb el Mago G Alexander, finalista del programa ‘Pura màgia’ de Televisió Espanyola (TVE) i la participació de molts mags mes. Gracies a la col·laboració desinteressada tant de la sala com dels participants, la recaudació del esdeveniment ira destinada íntegrament a la Fundació MAIDES. Les entrades tenen un cost de 5 euros i es poden adquirir al casal de la comissió situat al Carrer Santa Maria Micaela, numero 11, sent l’aforament de la sala de 500 persones. Vos esperem a tots!!