PAGINAS

miércoles, 6 de diciembre de 2017

Alfredo León a les Falles de Gandia 2018

L’artista Alfredo León guanya el Concurs de Cartells ‘Tomàs Femenia’ i per tant, la seua obra artística serà la que anuncie les falles de Gandia de l’any 2018. Aquest cartell ha estat escollit entre 33 obres d’art presentades al concurs i a més els jurats han volgut definir com menció especial els treballs de César Garrido Vallet i Iñaki Fernández Iturmendi.
FALLES DE GANDIA 2018
DISSENYADOR: ALFREDO LEÓN
Alfredo León és dissenyador gràfic i web, a més d’apassionat de l’art i disseny. La creativitat, qualitat i professionalitat són els tres pilars fonaments als que sustenta la seua feina. Aquest gran dissenyador ha guanyat més de 100 concursos de cartells en diferents localitats com Madrid, Tudela, Estella, Tafalla,… i als que s’unirà el nom de Gandia.
Quant als finalistes, César Garrido Vallet presentà la seua obra ‘Mocador’ i és de Cullera, i Iñaki Fernàndez creà l’obra ‘Tradicions’ i viu a Arre, Navarra. Els jurats d’aquest concurs han sigut: Fermí Romaguera (arquitecte), Rafa Andrés (fotògraf i interiorista) i Salva Gregori (fotògraf). Tots ells han destacat la gran qualitat de les obres presentades i a més l’estil definit del cartell guanyador.
Des de la Federació de Falles de Gandia volen agrair un any més a la família de Tomàs Femenia per utilitzar el seu nom per aquest concurs.