PAGINAS

sábado, 29 de abril de 2017

Musoles & Fandos units en Clero

La Falla Doctor Serrano - Carlos Cervera - Clero té l’immens plaure d'anunciar la contractació de Sergio Musoles per a la realització de la falla gran.
Sergio Musoles, de 37 anys d'edat, és un dels millors artistes fallers que existixen en l’actualitat  i  posseïx un llaureat currículum en numerosos Primers Premis tant de falla com d'Ingeni i Gràcia en les categories punteres. Sergio Musoles aterritza en Clero amb un projecte ambiciós i en una enorme il·lusió de mantindre el nivell exhibit en els últims anys en la demarcació. En nom de tota la Falla Clero, volen agrair públicament a Sergio la seua predisposició i el seu entusiasme per convertir-se en el seu artiste faller i estan convençuts de que el seu bon fer  nos va a proporcionar moltes alegries en 2018.
Per una atra part, anuncien de forma oficial la renovació de Sergio Fandos com a artiste infantil per quint any consecutiu. Sergio és sense cap dubte, un dels actius més valiosos del patrimoni de la Falla Clero i és un honor contar en ell com a responsable de la falla infantil, on ja ha aconseguit nombrosos Primers Premis tant de falla com d’Ingeni i Gracia en estos últims anys. La seua qualitat artística, el seu contingut didàctic i la seua forma de connectar en els xiquets a través de les seues falles són qualitats que valorem molt en la Falla Clero i volem mostrar públicament la nostra satisfacció per la seua continuïtat, un exercici més, en la seua demarcació.